Maarten Developer

Ondernemershart komt Maarten niet te kort. Als manager stuurt hij het team aan en als developer creëert hij de mooiste dingen in samenspraak met de klant. Zijn kracht ligt hem bij het feit dat hij met PHP kan werken, waardoor jij je website zelf kunt beheren.

Jamilla Designer

Jamilla is een samensmelting van creativiteit, beleving en klantgerichtheid. Dankzij haar inzichten in digitale innovatie wordt jouw gebruikersbeleving continu verbeterd. Met haar aanwezigheid kom je in een warm bad en niks is gek genoeg.

Jan Designer

Laat je niet afleiden door zijn leeftijd in verhouding met de rest van het team. Als grafisch vormgever heeft hij de nodige ervaring en hij levert enorm deskundig werk af. In de tussentijd zorgt hij natuurlijk dat hij up-to-date is en kan meedenken met het millennial-brein. Hij is the man voor je nieuwe logo en huisstijl.

VascoSEO

Wat heb je aan een tof webdesign als niemand je site bezoekt? We’ve got your back. Ofwel, Vasco has got your back. Na de Universiteit van Utrecht heeft hij zichzelf meester gemaakt in SEO en richt hij alle design SEO-friendly in. Een eerste positie in Google kunnen we niet direct beloven, maar lang zal het niet duren.