Wat We Doen :

Wat We Doen

Een website ontstaat niet zomaar. Voor de een is het onbegrijpelijke code, voor ons bij DOM Designs is het onze tweede moedertaal waar we met passie aan werken. De klant ziet een mooi, gebruiksvriendelijk webdesign, maar wij zitten achter de knoppen om de ervaring continu te verbeteren.

Dat ontwikkelen doen wij niet zomaar. Ons team bestaat uit specialisten, ieder expert in zijn eigen vlak. Wij werken met de zogeheten PHP-code, waardoor jij, als klant, de mogelijkheid hebt om zelf de website te beheren en content bij te houden via het WordPress platform. Daar heb je geen hoogwaardige kennis over webdevelopment voor nodig. Daarnaast zijn al onze websites geoptimaliseerd voor SEO, waardoor je goed vindbaar bent in zoekmachines als Google. Geen aparte, dure specialist meer nodig!

We beginnen de ontwikkeling van nieuwe websites altijd met een kop koffie om kennis te maken met jouw huisstijl en imago. Zo zorgen we dat het design hier naadloos op aansluit. Weet je nog niet zo goed hoe je die huisstijl precies wil neerzetten? Dan nemen we je ook graag mee door dat proces.

Om ervoor te zorgen dat er geen tijd verloren gaat in het ontdekken van WordPress, geven wij ook een training in het gebruik van dit platform. Na deze workshop kun je de website zelf volledig beheren en hoef je ons niet per sé te bellen om iets te veranderen, al staan we natuurlijk altijd voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt.